Termometru sticla de vin

oferta: termometru sticla de vin | sticla de vin dimensiuni | vinuri vinuri
Categorie: Interioare/Casa ta
Group: Bucatarie si Bar, Pahare, Cani
Stoc:
Stoc epuizat
Pret: 43.00 RON 53.00 RON
Alte Detalii »
Comanda

Serviti vinul la temperatura corecta si uimiti-va invitatii cu acest uimitor termometru pentru sticla de vin.Termometrul pentru sticla de vin este perfect pentru a sti daca vinul este la temperatura potrivita si gata de a fi servit.Termometrul pentru sticla de vin are un design mic si modern. Pe deasupra, termometrul pentru sticla de vin dispune de un ecran LCD foarte atractiv.Totodata este extrem de usor de utilizat. Doar puneti-l in jurul sticlei si temperatura vinului va fi afisata in mod automat pe ecran.
Caracteristici :

1. Ecran LCD.
2. Usor de citit temperatura (in C)
3. Valori masurabile: 0C - 50C.
4. Termometrul trebuie fixat pe sticla pentru o masurare cu acuratete a temperaturii.
5. Sunt necesare aproximativ 3 minute pentru a masura temperaturii unei sticle reci.
6. Termometrul masoara temperatura sticlei care este cu 1 grad mai mare decat temperatura propriu zisa a vinului din interior.
7. Sticla trebuie sa fie uscata pentru o masurare corecta a temperaturii.
8. Scoateti termometrul de pe sticla pentru ca acesta sa fie dezactivat (pozitia off)
9. Nu este potrivit pentru a fi pus in frigider.
9. Dimensiune (L x W x H) 7.3 x 7.3 x 4 cm. Dimensiuni ecran (4x1.5x1.5cm).
10.Pentru sticle cu diametrul intre 6,5-8 cm.
11.Include baterie (1 x LR1130).
Temperaturi recomandate :
Vin rosu
1. 18 C--------Vinuri mature, ca de exemplu: Bordeaux,Bardo Rioja.
2. 16 C-------- Alte vinuri rosii, ca de exemplu : Burgundy,Rhone Italy,Spain,Australia,Chile.California,Cabernet Sauvignon,Merlot.
3. 14 C-------Pentru vinuri usoare si fructate din sudul Frantei.
4. 12 C--------Beaujolais si alte vinuri rosii fructate.

Vinuri albe
1. 14 C----------Cel mai bun vin alb Burgundy(Cchardonnay).
2. 12 C----------Cele mai bune vinuri albe din soiul chardonnay. Sauterne,Sherry si alte vinuri rose.
3. 10 C---------Vinuri albe seci, , ca de exemplu : zona Loire,Bordeaux,Sauvignon Blanc form New Zealand.
4. 8 C----------Champagne si alte vinuri spumoase.
5. 6 C----------Vinuri dulci, , ca de exemplu Austria,Germany,Hungary,etc.
6. 4 C---------- Vinuri simple, seci sau de masa care trebuie racite.