Ustensila dispenser aluat pentru gogosi-Ibili

oferta: dispenser pentru aluat | material plastic
Categorie: Interioare/Casa ta
Group: Castroane, site, razatoare, linguri, dispensere aluat
Stoc:
Stoc epuizat
Pret: 38.00 RON
Alte Detalii »
Comanda

Ustensila dispenser aluat pentru prepararea gogosilor. Umpleti acest dispozitiv cu aluat, apasat parghia si eliberati gogosile gogosile preferate simplu si rapid. Aparatul pentru gogosi se spala usor atat manual cat si in masina de spalat vase.
Material : plastic pentru uz alimentar
Dimensiuni: diametru 9 cm x inaltime 18 cm.

RETETA

INGREDIENTE:

- 3 oua mari
- 200 gr zahar
- 200 ml lapte
- cana ulei masline ( 150-175 ml)
- 200 ml suc de portocala
- coaja lamaie rasa
- cana lichior de anason
- 1 lingurita scortisoara
- 700 gr faina
- 1 pliculet de drojdie
- 1 litru ulei pentru prajit
- Zahar pudra pt ornat.
Instructiuni:

- Spargeti 3 oua in bol.
- Puneti 200 gr zahar si amestecati bine.
- Adaugati lapte si suc de portocale si bateti in continuare.
- Adaugati ulei de masline si amestecati bine.
- Introduceti coaja rasa de lamaie, lichiorul de anason si scortisoara.Amestecati bine.
- Turnati drojdia peste faina, in alt bol.Amestecati.
- Turnati faina , in ploaie peste compozitia din primul bol, adaugand treptat, putin, cate putin si amestecati.
- Aluatul trebuie sa fie subtire si fara cocoloase.
- Umpleti dispenserul de gogosi cu aluat.
- Adaugati ulei din abundenta ( cel putin 1 litru) intr-o cratita sau tigaie, cand uleiul este fierbinte, strangeti/apasati parghia. Cand vedeti ca aluatul este sub dispenser, eliberati.
- O data ce, au devenit aurii pe o parte, intoarceti-le pe cealalta parte, cu furculita.
- Scoateti-le si asezati-le pe hartie si dati cu zahar pudra.

Trebuie numai sa-l umpleti cu aluat si puteti sa faceti gogosi. Apasand parghia/maneta se formeaza cu usurinta inele, ce trebuie sa cada in uleiul incins.