Dispenser inox pentru gogosi

Categorie: Interioare/Casa ta
Group: Castroane, site, razatoare, linguri, dispensere aluat
Stoc:
In
stoc
Pret: 119.00 RON 128.00 RON
Alte Detalii »
Comanda

Dispenser din inox pentru aluat gogosi inele. Acest aparat pentru gogosi inele de la IBILI va trebui umplut cu aluat si ulterior parghia actionata.
Turnati gogosile inele in uleiul fierbinte. folositi acest dispozitiv ingenios si practic pentru a prepara gogosi de casa.
Dispozitivul de inox pentru gogosi inele poate fi spalat in masina de spalat vase.
Dimensiuni : Inaltime 18 cm x latime 9,5 cm
Material : inox

RETETA

INGREDIENTE:

- 3 oua mari
- 200 gr zahar
- 200 ml lapte
- cana ulei masline ( 150-175 ml)
- 200 ml suc de portocala
- coaja lamaie rasa
- cana lichior de anason
- 1 lingurita scortisoara
- 700 gr faina
- 1 pliculet de drojdie
- 1 litru ulei pentru prajit
- Zahar pudra pt ornat.
Instructiuni:

- Spargeti 3 oua in bol.
- Puneti 200 gr zahar si amestecati bine.
- Adaugati lapte si suc de portocale si bateti in continuare.
- Adaugati ulei de masline si amestecati bine.
- Introduceti coaja rasa de lamaie, lichiorul de anason si scortisoara.Amestecati bine.
- Turnati drojdia peste faina, in alt bol.Amestecati.
- Turnati faina , in ploaie peste compozitia din primul bol, adaugand treptat, putin, cate putin si amestecati.
- Aluatul trebuie sa fie subtire si fara cocoloase.
- Umpleti dispenserul de gogosi cu aluat.
- Adaugati ulei din abundenta ( cel putin 1 litru) intr-o cratita sau tigaie, cand uleiul este fierbinte, strangeti/apasati parghia. Cand vedeti ca aluatul este sub dispenser, eliberati.
- Odata ce, au devenit aurii pe o parte, intoarceti-le pe cealalta parte, cu furculita.
- Scoateti-le si asezati-le pe hartie si dati cu zahar pudra.

Trebuie numai sa-l umpleti cu aluat si puteti sa faceti gogosi. Apasand parghia/maneta se formeaza cu usurinta inele, ce trebuie sa cada in uleiul incins.

Sau RETETA NR 2

INGREDIENTE:
a 2 oua
a 125 ml ulei de masline usor sau de floarea-soarelui
a 125 ml lapte
a 250g zahar
a 500 g de faina cernuta
a 1/2 plic de drojdie
a Sucul unei lamai
a Un strop de anason
a Ulei de floarea soarelui pentru prajire
a Glazura sau zahar simplu pentru acoperire
ELABORARE:
a Batem ouale si apoi adaugam ingredientele lichide: lapte, ulei si anason. Continuam sa batem pana cand totul este integrat.
a Apoi adaugam ingredientele uscate, amestecam totul si lasam amestecul sa se odihneasca timp de aproximativ 30 de minute.

a Incalzim uleiul intr-o friteuza si cand este foarte fierbinte apasam pistonul dispenserului pentru a iesi gogosile . Le lasam sa se rumeneasca si le intoarcem.

a Pe masura ce le scoatem din ulei, le asezam pe o farfurie cu hartie de bucatarie pentru a absorbi excesul de grasime si le dam cu zaharul cat sunt inca fierbinti.